HNS Pule osnovao ogranke u Velom Vrhu i Gregovici

0

Gradska organizacija HNS-a Pula osnovala 17. svibnja je još dva ogranka stranke u mjesnim odborima Veli Vrh i Gregovica. Za predsjednika ogranka HNS-a Veli Vrh izabran je David Rajko dok je za predsjednika ogranka HNS-a Gregovica izabran Ivan Nekić.

U cilju daljnjeg jačanja Podružnice, odlučeno je da se osnuju ogranci Veli Vrh i Gregovica. Stav novog predsjedništva HNS-a Pula je nastaviti osnivati ogranke u svim mjesnim odborima gdje su zadovoljeni svi uvjeti za osnivanje ogranka i na taj način doprinijeti većoj participaciji građana u odlučivanju i uređivanju života u lokalnoj zajednici. Također treba napomenuti da mjesni ogranak Veli Vrh obuhvaća područja prigradskih naselja Karšiole, Paganora i Veli Vrh.

„Osnivanjem ogranka HNS-a na Velom Vrhu, HNS se približava stanovnicima Velog Vrha te ih nastoji potaknuti, posebno mlade, da se svojim prijedlozima i aktivnostima aktivnije uključe u razvoj i uređenje Velog Vrha“, izjavio je predsjednik ogranka David Rajko.

Mjesni odbor Gregovica obuhvaća područja gradskih četvrti Pragrande, Sveti Mihovil, Bolnica i Gregovica te obuhvaća gotovo tri tisuće stanovnika Pule. „Gregovica ima jako puno potencijala i treba ju planski graditi i razvijati te učiniti ju još ugodnijom za život stanovnicima ovog mjesnog odbora“, izjavio je prilikom osnivanja predsjednik ogranka Ivan Nekić.

„Pulski HNS je s ova dva ogranka osnovao do sada ukupno sedam ogranaka. Uskoro slijede i ostali dok čitava Pula ne bude organizacijski pokrivena. Uz stalni priliv novih članova to neće biti problem te će HNS u Puli igrati važnu ulogu na predstojećim lokalnim izborima“, izjavio je Alen Damijanić, predsjednik Podružnice HNS-a Pula.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa