Ovog ljeta u Puli Valkane festival 2012

16.05.2012 - 12:18
Sisterbliss
Sisterbliss

Na tiskovnoj konferenciji održanoj u četvrtak, 10. svibnja u prostorima MMC Luka u Puli, organizatori Valkane Summer Beach Festival-a, novog glazbenog festivala koji će se od 27. do 29. srpnja ove godine održati na prostoru kupališta u pulskoj uvali Valkane, predstavili su trodnevni program. Predsjednik udruge “Prijatelji Valkana” Dragan Filipović u ime organizatora i Kristian Stojić, PR manager i marketing koordinator festivala, istakli su da je program festivala kreiran po principu “za svakoga ponešto”, iako se uglavnom bazira na elektronskoj i urbanoj klupskoj glazbi.

Sasha Lopez
Sasha Lopez

Kako bi se zadovoljili ukusi ljubitelja “starih Valkana”, odnosno fanova “tvrđe” elektronike i techno praty-ja s početka 2000-ih, prvi dan festivala (petak, 27.7.) line-up je sastavljen od kreme europske electro klupske scene, a najjača imena svakako su CHRIS LIEBING, ADAM BEYER, SISTER BLISS - Faithless DJ SET, sve izvođači dobro poznati štovateljima elektronske glazbe. Uz njih, tijekom cijelodnevnog i cijelonoćnog electro tuluma ploče će vrtiti 20-tak DJ-a iz Hrvatske i šire regije.

Inna
Inna

Subota je rezervirana za nešto komercijalniji zvuk, također obojan elektronikom, a najzvučnije ime središnjeg dana festivala svakako je INNA, dance pjevačica u strelovitom usponu na sam vrh svjetske scene, čiji se “boom” u Hrvatskoj očekuje upravo ovog ljeta na plesnim podijima diskoteka i ljetnih party-ja. Uz nju, veliko ime je i DJ SASHA LOPEZ, koji dolazi u Pulu u punom sastavu, uključujući i popularnu pjevačicu TANYU. Cjelodnevni program uoči večernjeg nastupa uključivat će party brodove, DJ radionice i party-je s dvije DJ pozornice uz samo more.

Chrisliebing
Chrisliebing

Za nedjelju navečer se, pak, sprema posebno iznenađenje - veliki rock koncert, koji je za sada omotan velom tajnosti pošto će organizatori tek nekoliko dana prije početka festivala obznaniti o kojem se izvođaču radi. Za sada se zna samo da je to jedno od vodećih imena domaće rock scene. Festivalske ulaznice za sva tri dana puštene u prodaju preko web servisa TICKETPRO po cijeni od 330 kuna, a još je atraktivnija cijena cijelog aranžmana, koja uz trodnevnu ulaznicu uključuje i četverodnevni smještaj u festivalskom kampu, za cijenu od svega 500 kn. Organizator je najavio kako uskoro u prodaju kreću i jednodnevne ulaznice za petak i subotu.

Adambeyer
Adambeyer

Tweet

Posljednje novosti