Zračna luka Pula u odnosu na lani bilježi rast od 10 posto

16.05.2012 - 12:02
Direktor Zračne luke Pula Bruno Rogović
Direktor Zračne luke Pula Bruno Rogović

16. svibnja Zračna luka Pula među Ryanairove letove koji ondje prometuju, uvrstila je i Pariz. Ta se metropola tako pridružila Londonu, Bruxellesu, Frankfurtu i Oslu, destinacijama u koje se može avionom otići iz Pule.

„Zahvaljujući Ryanairu, imamo jako dobre rezultate. Naime, bilježimo rast od deset posto u odnosu na lani, a to je 30 tisuća putnika više“, rekao je Bruno Rogović, direktor Zračne luke Pula. „Pravi dani nam tek dolaze i ja se nadam da ćemo ove sezone prijeći i magičnu brojku od 400 tisuća putnika“, napomenuo je Rogović i dodao da su jako zadovoljni kad god uvedu novu destinaciju, a bit će ih, najavio je, još.

„Atraktivnost naše turističke regije Istre, ali i obližnjeg Kvarnera sigurno privlači putnike da koriste ovu liniju iz Pariza i za Pariz, ali i ostale destinacije“, napomenuo je Rogović. Posebno su popularne među našim susjedima Slovencima i Talijanima. Uskoro bi, najavio je Rogović, u prometovanje trebali uvesti i nove kompanije pa će se tako iz Pule, između ostalog, moći letjeti i za Manchester.

Pula je ove godine povezana s 39 odredišta u 15 zemalja. (Tekst i foto: Paola Albertini)

U Pulu od sad Ryanair stiže i iz Pariza
U Pulu od sad Ryanair stiže i iz Pariza

Tweet

Posljednje novosti