Slučajnost ili namjera: Provaljivao samo u slovenske apartmane

0

Pulska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 25-godišnjakom s područja Općine Medulin utvrdila osnovanu sumnju da je počinio dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem.

Osnovano se sumnja da je 25-godišnjak u travnju prošle godine provalio u kuću u Premanturi, koja je vlasništvo 90-godišnje slovenske državljanke. Nasilno je otvorio ulazna vrata i iz unutrašnjosti ukrao manji novčani iznos te obio prozor podrumske prostorije i ukrao odvijač oštetivši vlasnicu za oko tisuću kuna.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je i da je 25-godišnjak u lipnju  u Premanturi provalio  u garažu u sklopu kuće, vlasništvo 60-godišnjeg slovenskog državljanina. Naime, nasilno je otvorio prozor i iz unutrašnjosti ukrao tri litre goriva iz spremnika za gorivo kosilice, dvije plastične kante s pet litara goriva i jednom litrom ulja oštetivši vlasnika za oko tisuću kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 25-godišnjaka slijedi podnošenje posebnog izvješća Općinskom državnom odvjetništvu za mladež redovnim putem, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa