Pijani Rovinjež policajca ugrizao za nogu

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Rovinjska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 30-godišnjakom iz Sv. Petra u Šumi utvrdila osnovanu sumnju da je počinio kazneno djelo napad na službenu osobu.

Naime, 5. svibnja oko 23,50 sati, policija je zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u ulici Marka Marulića u Rovinju. Policija je utvrdila kako je 37-godišnjakinja iz Rovinja, vlasnica ugostiteljskog objekta narušavala javni red i mir tako što je puštala glasnu muziku, te posluživala alkoholna pića osobama pod utjecajem alkohola.

Po završetku policijskog postupanja prema 37-godišnjakinji, 30-godišnjak je nije pustio policajce da izađu iz kafića tako što se postavio ispred jednog od njih te ga odgurnuo u predjelu prsa, nakon čega je, kada su policajci pokušali spriječiti daljnji napad, ugrizao drugog policajca za potkoljenicu lakše ga ozlijedivši.

Potom je 30-godišnjak uhićen i doveden u prostoriju policijske postaje gdje je alkotestiranjem utvrđeno da je pod utjecajem alkohola od 1,90 g/kg.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 30-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela napad na službenu osobu redovnim putem, a protiv vlasnice objekta slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa