Mladić teško opečen u Ladi Niva nakon udarca u stablo

0

U prometnoj nesreći koja se dogodila 15. rujna oko 2,15 sati kod Markovca na cesti između Plovanije i Umaga, vozilo je u potpunosti izgorjelo, a 18-godišnjak iz Buja, koji je vozio, teško je opečen.

Nesreća se dogodila kada se mladić prije stjecanja prava na upravljanje vozilima ''B'' kategorije, kretao vozilom marke Lada Niva i lakom prikolicom, pulskih registarskih oznaka u pravcu Umaga. Zbog neprilagođene brzine kretanja, mladić je nakon izlaska iz blagog, nepreglednog zavoja u lijevo, izgubio kontrolu nad vozilom i sletio na travnatu površinu, gdje je nakon tridesetak metara udario u stablo. Skup vozila se zaustavio kod stabla i zapalio, a u požaru su u potpunosti izgorjeli i automobil i prikolica, zajedno s nekoliko drveća, izvjestila je policija.

Mladić, koji je u prometnoj nesreći ozlijeđen, udaljio se pješice s mjesta događaja te je naknadno pronađen na adresi prebivališta. Zbog zadobivenih ozljeda prebačen je u KBC Rijeka, gdje je utvrđeno kako je zadobio teške tjelesne ozljede, odnosno opekline drugog stupnja na gotovo polovici tijela.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SKLADIŠNI RADNIK/SKLADIŠNA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ODGOJITELJ/ODGOJITELJICA ZA RAD S DJECOM

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK/RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ČUVAR/ČUVARICA PARKINGA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA