Vodnjan: Počinju upisi u dječji vrtić

0

Upisi djece u predškolsku ustanovu "Petar Pan" Vodnjan-Dignano održat će se od 7. do 17. svibnja 2012. u vremenu od 8 do 15 sati na sljedećim upisnim mjestima: Vodnjan, s. Rocco 17; Galižana, Veli vrh 5; Peroj, Peroj b.b.

Prijavnice za upis roditelji mogu preuzeti na upisnim mjestima. Rezultati upisa se objavljuju na oglasnim pločama po upisnim mjestima najkasnije do 31. svibnja 2012.

Napominjemo da Na temelju Odluke o sufinanciranju boravka djece u predškolskim ustanovama  (Službene novine Grada Vodnjana – Dignano br. 07/10), jedan od uvjeta za ostvarenje prava na subvenciju smještaja djece u ustanovama izvan područja Grada Vodnjana je redovan upis u Predškolsku ustanovu ˝Petar Pan˝ ili u privatnu predškolsku ustanovu na području Grada, za tekuću predškolsku godinu za koju se traži sufinanciranje.

Ovim putem pozivamo sve roditelje da redovno upišu djete u predškolskim ustanovama na području našeg grada, jer suprotno Grad Vodnjan neće biti u mogućnosti sufinancirati boravak djeteta u predškolskim ustanovama, poručuju iz Grada Vodnjana.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa