U subotu kreće "Karavana za život - bikeri na cesti"

0

Pod nazivom “Karavana za život - bikeri na cesti”, 5. svibnja će put Karlovca krenuti motociklističke kolone iz šest smjerova diljem Hrvatske, a dolazak su najavili i prijatelji iz susjedne BiH.

Iz Pule kreće istarski krak karavane koji će se kretati preko Vodnjana, Žminja, Pazina i Tunela Učke, a u Rijeci se priključuje primorsko-goranskom kraku karavane i nastavlja zajedno s njim do Karlovca.

Za one koji na odredište stignu ranije, već od 12 sati na ŠRC Korana bit će organizirane demonstracijske vožnje, a veliki defile kroz grad trebao bi uslijediti oko 15 sati. U 16,30 sati na ŠRC Korana na rasporedu su prezentacije sigurne vožnje i vožnje na poligonu, demonstracija spretnosti policijskih motociklista, ali i snimanje milenijske fotografije, a u 19,30 počinje rock večer.

Veliki skup motorista iz cijele Hrvatske, koji će se ove subote održati u Karlovcu, točnije na ŠRC Korana, ima svoju dublju pozadinu i osnovni cilj mu je ukazati na veliku ugroženost vozača motora na hrvatskim prometnicama te skrenuti pozornost na sve veći broj poginulih i ozlijeđenih motorista u Republici Hrvatskoj.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa