Oliver uzeo harmoniku i rasplesao novigradsku publiku

0

Prvomajski koncert Olivera i klape Cambi nije ispunio novigradsku sportsku dvoranu do posljednjeg mjesta, ali ju je ispunio dobrom pjesmom, veselom atmosferom i pozitivnom energijom.

Klapa Cambi uvela je publiku u koncert s tri nova klapska aranžmana, nakon čega im se pridružio Oliverov prateći orkestar Dupini i konačno sam Oliver Dragojević. Stari morski vuk je i ovog puta odradio vrhunski koncert, na kojem su zajedno i stari i mladi, svi u glas pjevali njegove pjesme, a do kraja koncerta gotovo je sva publika bila na nogama.

Klapa Cambi
Klapa Cambi
Bez stanke nizali su se stari hitovi, a vrhunac koncerta i opće oduševljenje publike izazvao je Oliver kada je na harmonici započeo prve taktove Nadaline, pa je publika plesom ispunila prazan prostor pred pozornicom.

Velik broj automobila slovenskih tablica govori o tome da je organizator uspio u namjeri da na koncert privuče i slovenski dio Oliverove publike, kao što je i dokazao multifunkcionalnost novigradske sportske dvorane, koja je izvrsno poslužila kao koncertni prostor, s iznenađujuće dobrom akustikom prostora.

Jedino što organizatoru nije pošlo za rukom, jest to što se "sjedeći" koncert pretvorio u pravu feštu uz ples i veselje. U dva i pol sata pjevanja, od balada na klaviru do Nadaline na harmonici, Oliver je publici pružio vrhunski glazbeni spektakl. Djelić atmosfere s koncerta pogledajte u priloženom videu.(Tekst i foto: Darko Tumpić)

Oliver Dragojević
Oliver Dragojević

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa