Na koncert Olivera Dragojevića vodili smo Marinu i Leonarda

0
Marina Peršurić sa svojim dečkom
Marina Peršurić sa svojim dečkom

Koncert Oliver i klape Cambi u Novigradu bio je prava glazbena poslastica za sve generacije. Istarski.hr je tjedan pred koncert na svom Facebook profilu čitateljima portala i facebook prijateljima dijelio dvije ulaznice za koncert.

Ulaznice su osvojili Marina Peršurić iz Novigrada i Leonard Hrvatin iz Buja. Oboje su prema uputama sa facebooka marljivo svakodnevno skupljali potrebne kodove, poslali ih na naznačenu e-mail adresu i tako osvojili ulaznice za koncert.

Leonard Hrvatin
Leonard Hrvatin
Leonard je došao u Novigrad i zahvalio na ulaznici, koju je poklonio roditeljima, jer zbog poslovnih obaveza nije bio u mogućnosti doći na koncert. Marina je ulaznicu iskoristila na najbolji mogući način, tako da je na koncert povela svog dečka. Iako, kako kaže, inače nije velika Oliverova obožavateljica, bila je sretna kada je saznala da je dobila ulaznicu za koncert, jer je to bila prilika da dođe u dvoranu i da praznik rada proslavi uz dozu romantike.

Sudeći prema reakciji publike, vjerujem da su Leonardovi roditelji i Marina i njen dečko s koncerta otišli sretni i zadovoljni. (Tekst i foto: Darko Tumpić)

Oliver Dragojević u Novigradu
Oliver Dragojević u Novigradu

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa