Monte Librić u pulskom Circolu još danas i sutra

28.04.2012 - 10:05
Foto: Paola Albertini
Foto: Paola Albertini

Pulski Circolo u vrijeme trajanja Monte Librića postao je pravo osmo pulsko brdo prepuno najmlađih ljubitelja knjiga, autora za djecu i dječjih knjiga. Do sada, Librić je posjetilo više od 2000 pulskih i istarskih mališana koji su pratili više od 50 predstavljanja autora, libraonica, slušaonica, kreativnih radionica... Mnogi od njih više su sati u danu provodili igrajući se s knjigama i tako stvarali najljepše slike ovog dječjeg festivala.

Uz autore i voditelje radionica posebnu atmosferu na Libriću stvaraju i vaše mlade kolege, polaznici novinarske radionice NORA koje vodi Grozdana Cvitan, a čije vijesti, izvještaje i intervjue možete pročitati na  www.sanjamknjige.hr.

I posljednja dva dana Librića, 27. i 28. travnja, donose bogat program: Piknik s autoricom, poznatom talijanskom spisateljicom za djecu Francescom Ruggi Traversi, kazališnu predstavu Mini e Maxi Talijanske drame iz Rijeke i program Knjige papam... u kojem će gradonačelnik grada Pule Boris Miletić djeci čitati najdražu knjigu svog djetinjstva – Kako živi Antuntun.

Librić se zatvara u nedjelju 29. travnja 2012.  u 20 sati.

Tweet

Posljednje novosti