Oliver Dragojević i klapa Cambi u Novigradu: Dvostruka glazbena poslastica na jednome mjestu

0

Konferencijom za medije, održanom 26. travnja, najavljen je koncert Olivera Dragojevića i splitske klape Cambi, koji će se održati u Novigradu, u gradskoj sportskoj dvorani, 1. svibnja s početkom u 21 sat. Ovaj, kako su ga organizatori najavili, prvomajski glazbeni spektakl, predstavili su upravo u dvorani gdje će se koncert i održati, predstavnici organizatora i pokrovitelja: Robert Marušić, predsjednik Radijske istarske mreže (RIMA), koja je nositelj organizacije koncerta, Michelle Babić, zamjenica direktorice TZG Novigrada-Cittanova, Alen Greblo, direktor prodaje i marketinga u Laguni Novigrad - oboje predstavnici pokrovitelja, te Kristijan Nemet, PR manifestacije.

Želja organizatora bila u okviru prvomajskih praznika prirediti vrhunsku glazbenu priredbu, za koju vjeruju da će naići na interes velikog broja žitelja Istre, ali i gostiju koji će tih dana boraviti u Istri. Stoga odabir izvođača poput Olivera Dragojevića, ali i klape Cambi, nije slučajan. Riječ je naime o izvođaču čija je popularnost u hrvatskim okvirima neupitna već desetljećima, a koji po objektivnim parametrima pripada samom vrhu hrvatske zabavno-glazbene scene.

Klapa Cambi
Klapa Cambi
„Ono o čemu smo kao organizatori također posebno vodili računa, jest činjenica da je riječ o glazbeniku izuzetno popularnom i u susjednoj Sloveniji. S druge strane ni odabir Novigrada kao lokacije koncerta nije slučajan. Prije svega, riječ je o važnom turističkom središtu na zapadnoj obali Istre, a važna je činjenica i što će se koncert održati upravo u novoj sportskoj dvorani, koja je do sada ugostila nekoliko vrlo vrijednih i zapaženih sadržaja, pa smo mišljenja kako u tom lijepom nizu nedostaje upravo jedan koncertni spektakl koji će pokazati svu širinu i multifunkcionalnost nove dvorane“, rekao je Marušić. Dodao je kako je ovaj novigradski koncert jedinstvena prigoda da se na jednome mjestu uživa u nastupu Olivera Dragojevića, o čijim glazbenim kvalitetama i popularnosti ne treba trošiti suvišne riječi, te splitske klape Cambi, jedne od najboljih i najnagrađivanijih hrvatskih klapa.„U jednu večer, na jednome mjestu, za jednu ulaznicu, posjetitelji će tako praktično moći uživati u dvije glazbene poslastice“, poručio je Marušić.

„Drago nam je da su organizatori za ovaj koncert izabrali izvođača izuzetno popularnog i u susjednoj Sloveniji, čiji će žitelji tradicionalno tijekom produženog prvomajskog vikenda u velikom broju pohoditi Istru, pa i Novigrad. Upravo su gosti iz Slovenije godinama na prvome mjestu novigradskog turističkog prometa, a mnogi od njih u Novigradu i okolici imaju i svoj 'drugi dom', pa vjerujemo da će koncert s izvođačem ove razine imati višestruku korist: s jedne strane tu je konkretan, neposredan animacijski učinak velikog zabavno-glazbenog eventa u vrijeme produženog prvomajskog vikenda, a s druge strane riječ je o izuzetno kvalitetnom marketinškom potezu u samoj predsezoni, koji će zasigurno imati efekta, kako za novigradsku turističku privredu, tako i za Novigrad kao grad u svakom drugom kontekstu“, poručila je Babić, dodajući kako organizatorima želi da sve bude onako kako su zamislili i predvidjeli, da dvorana toga dana bude puna, a svima koji će na koncert doći da u njemu uživaju!

Konferencija za medije povodom koncerta
Konferencija za medije povodom koncerta
„Nastavljajući dosadašnju uspješnu suradnju s Gradom i Turističkom zajednicom, Laguna Novigrad pružila je podršku i ovoj manifestaciji, koja će za Novigrad zasigurno biti od višestruke koristi. Zajedno smo dosad već organizirali ili podržali organizaciju uspješnih sportskih evenata, od kojih neke baš u ovoj dvorani, pa nas raduje da taj uspješan niz možemo nastaviti i ovim velikim glazbenim događajem, prvim ove vrste u novoj dvorani“, prenio je Greblo.

Potencijalnim posjetiteljima koncerta poručeno je ovom prigodom kako ulaznica još ima, no treba ih svakako osigurati na vrijeme. Ulaznice se po cijeni od 120 kuna mogu kupiti na pretprodajnim mjestima: Umag – Pekarnica Pletenica, Poreč –Mali caffe, Pazin – Radio Pazin (Poslovni centar Yes), Buje – Turistička zajednica, Buzet – hotel Fontana, Pula – Rock caffe i Novigrad – sportska dvorana (caffe bar Silver sport), te TZG Novigrada.
Oliver Dragojević
Oliver Dragojević
Po posebnoj promotivnoj cijeni od 100 kuna ulaznice se mogu kupiti na recepciji  novigradskih hotela Maestral i Laguna, te autokampova Mareda i Sirena. Riječ je o ograničenom broju ulaznica, a promotivna cijena omogućena je zahvaljujući Laguni Novigrad, koja je kao jedan od pokrovitelja koncerta otkupila određen broj ulaznica te ih ponudila u okviru svojih prvomajskih paket-aranžmana odnosno u slobodnoj prodaji po posebnoj promotivnoj cijeni. Svi koji žele na taj način nešto uštedjeti moraju požuriti, jer broj ovih ulaznica je ograničen, poručili su organizatori.

Na dan koncerta ulaznice će se moći kupiti na blagajni dvorane od 19 sati, a istaknuto je i kako će koncert biti sjedećeg karaktera, dok za one koji žele i zaplesati ima dovoljno mjesta na galerijama dvorane.

Pokrovitelji koncerta su Grad Novigrad-Cittanova, TZG Novigrada-Cittanova, Laguna Novigrad i Favorit pivo, a sponzori novigradski hotel Nautica, Silver sport caffe, Luxottica Jugoistočna Europa d.o.o. Novigrad i Općina Motovun. Službeni medija-partneri su Glas Istre, istarski.hr, ipress.hr, TV Istra, HR Radio Pula i RIMA.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ŠANKER/ŠANKERICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPASIOC/SPASITELJICA NA OTVORENOM MORU

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLASTIČAR/SLASTIČARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLAGAČ/SLAGAČICA ROBE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA