U Novigradu otvoren Supermarket Plodine

0

Plodine svojim dugogodišnjim radom u trgovini, ekspanzivnim razvojem proteklih godina te pozitivnim poslovnim rezultatima dokazuju snagu i spremnost da potrošačima omoguće kvalitetnu ponudu i najpovoljnije cijene.

Članica Uprave Đozi Heberling i gradonačelnik grada Novigrada Anteo Milos, svečanim činom presijecanja vrpce 26. travnja 2012. u 9 sati otvorili su 68. Supermarket Plodine, u Novigradu na adresi Carlotte Grisi bb.

Otvorenje je popraćeno velikim brojem proizvoda po akcijskim cijenama, bogatom asortimanskom ponudom koju Plodine inače imaju u svojim prodajnim centrima i prigodnim aktivnostima poput pečenja fritaje s tartufima i roštiljade, a u poslijepodnevnim satima torte i šampanjca kojima će potrošači biti počašćeni u znak otvorenja sada već 9. Supermarketa Plodine u Istri.

Tisuću i sedamsto četvornih metara prodajnog centra, ugodan je i moderan prostor za kupovinu. Osim parkirališta koje broji stotinjak mjesta, u prodajnom je centru i caffe bar Plodine. Uz odjele svježih proizvoda; tržnica sa svakodnevno svježim voćem i povrćem, mesnica s kvalitetnom i provjerenom ponudom, pekara s dnevno svježim i slatkim proizvodima, delikatesa te gastro odjel, potrošači će također moći uživati u kupovini istarskih delicija i istarskih vina.

Novootvoreni Supermarket Plodine u Novigradu
Novootvoreni Supermarket Plodine u Novigradu
Na dan otvorenja, tijekom vikenda ali i sve naredne dane, u Supermarketu Plodine u Novigradu, organizirane su brojne aktivnosti uz veliki je broj proizvoda po akcijskim cijenama. Nova investicija vrijedna je 4 milijuna eura, a važno je napomenuti da je otvoreno 40-tak novih radnih mjesta.

Kompanija Plodine sa sjedištem i Upravom u Rijeci trenutno broji 68 prodajnih centara u svim većim i važnijim gradovima Hrvatske. Ubrzan razvojni ciklus nastavlja se i dalje. Čvrsto drugo mjesto koje Plodine zauzimaju među trgovačkim lancima u Hrvatskoj rezultat je kontinuiranog i predanog rada, praćenja trendova na tržištu, pažljivog odabira svakodnevne ponude svježih proizvoda, asortimanskom udjelu oko 70% domaćih proizvoda i konkurentnim cijenama u odnosu na ostale trgovačke lance. Iz Uprave Plodina potvrđuju kako su zadovoljni prošlogodišnjim rezultatima te najavljuju nastavak intenzivnog razvoja i u ovoj godini, nova otvorenja i preuređenja postojećih prodajnih centara.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa