Još traju prijave za 9. Hand Made Fest u Puli

0

Deveti po redu Hand Made Fest - Festival ručnih izrada, maštovitosti i dizajna, održat će se u Puli, u Domu Hrvatskih branitelja, od 21. do 23. listopada, a prijave su još u tijeku.

„Na festivalu se mogu predstaviti i izlagati hobisti, slobodni umjetnici, obrtnici, rukotvorci, proizvođači suvenira, proizvođači bio-eko proizvoda, tradicijske i proizvodne udruge, aranžeri, dekorateri i ostali, kojima je zadatak predstaviti se s proizvodima i uslugama ručne izrade, te barem 50% izrade raditi na licu mjesta“, kazala je Lela Blekić, direktorica festivala i predsjednica udruge Razvoj.

Naglasila je kako će ove godine festival ugostiti oko 200 izlagača iz cijele zemlje, koji će izlagati u pet sala prekrasnog zdanja Doma Hrvatskih branitelja.

„Sjećanje na stare zanate i obrte, ručnu izradu rađenu iz duše, tradiciju i umjetnost možemo vidjeti i osjetiti na raznim sajmovima, festivalima i izložbama, no u manjem broju…. zato imamo Hand Made Fest, koji volimo, i na kojem tradicionalno kreativnošću ispunimo svaki kutak atraktivnog zdanja Doma Hrvatskih branitelja. Sa sigurnošću možemo reći da ovaj Festival zauzima posebno i prepoznato mjesto među tradicionalnim manifestacijama u Hrvatskoj, stoga nam se pridružite i uvjerite se zašto jedino naš festival nazivaju - trodnevni praznik za oči i dušu“, kazala je direktorica Lela Blekić.

Zainteresirani izlagači mogu se prijaviti i on line na  web stranici: www.handmadefest.com ili nas kontaktirati u udrugu Razvoj na tel: 099 818 11 00

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SPASIOC/SPASITELJICA NA OTVORENOM MORU

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ODGOJITELJ/ODGOJITELJICA ZA RAD S DJECOM

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK/RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ČUVAR/ČUVARICA PARKINGA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA