Umag: Pijani Rus podivljao kada mu je konobar uskratio piće

0

Obavljenim policijskim izvidima, umaška je policija utvrdila kako je jučer oko 19,30 sati, u hotelu u naselju Katoro na području Umaga, 36-godišnji državljanin Rusije narušavao javni red i mir, izvijestila je istarska policija.

Postupajući po dojavi djelatnika hotela, policijski su službenici utvrdili kako je državljanin Rusije, izrevoltiran time što mu konobar nije htio dati piće, obzirom je gost bio u vidno alkoholiziranom stanju, počeo vikati na 23-godišnjeg djelatnika. Potom je otišao do recepcije, gdje je nastavio s galamom, no svoj je bijes usmjerio prema 27-godišnjoj recepcionarki, koja se uplašila i pozvala 49-godišnjeg šefa sale. On je pak pokušao smiriti gosta hotela, no državljanin Rusije je nastavio s narušavanjem javnog reda i mira te je u jednom trenutku i fizički napao šefa sale. S protupravnim je ponašanjem potom nastavio i ispred hotela, gdje se unosio u lice 25-godišnjem vrataru, koji je radi toga ušao u predvorje, dok je 36-godišnjak ostao vani i dočekao policijske službenike.

Budući je državljanin Rusije bio pod vidnim utjecajem alkohola, smješten je u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a protiv njega slijedi optužni prijedlog rad počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RECEPCIONER/KA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

INSTALATER/INSTALATERKA GRIJANJA I KLIMATIZACIJE

Do: 12.03.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

SERVIR/KA

Do: 15.04.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ŠANKER/ICA

Do: 15.04.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA