Zrinko Kajfeš novi predsjednik pulskog HDZ-a

16.04.2012 - 07:04
Zrinko Kajfeš, Lovorka Tomičić i Janko Žužić
Zrinko Kajfeš, Lovorka Tomičić i Janko Žužić

Na izbornoj skupštini pulskog HDZ–a za novog predsjednika ogranka izabran je Zrinko Kajfeš, dobivši pet glasova više od dosadašnje predsjednice Lovorke Tomičić. Skupština je održana u vrlo civiliziranom i demokratskom ozračju što je dobar znak za budući rad stranke u najvećem istarskom gradu.

Izabran je i novi Gradski odbor koji s predsjednikom ima maksimalan broj članova, 21, tako da u novom četverogodišnjem mandatu neće biti prostora za kooptiranje u GO HDZ-a Pule. Novi predsjednik Zrinko Kajfeš ocijenio je da su promjene u Gradskom odboru bile nužne, a izabrani članovi su garancija da će Gradski odbor biti kvalitetniji od dosadašnjeg.

Novi članovi Gradskog odbora HDZ–a Pule su (abecednim redom): Šaip Bajčinovci, Stipo Baraban, Helena Baričević, Tomislav Bradvica, Ivanka Brakus, Ivica Butorac, Vilim Cukon, Katica Cvek, Damir Demirović, Marko Hrga, Ivan Jan, Dragan Jelenić, Stipan Jelinčić, Ninoslav Mogorović, Marino Roce, Marko Šteko, Ivan Tikvić, Lovorka Tomičić, Tomo Vujica i Janko Žužić. (N.Č.)

Tweet

Posljednje novosti