Grad Pula bira Savjet mladih

11.04.2012 - 13:13
Jasmina Nina Kamber, Erik Lukšić i Vinko Knez
Jasmina Nina Kamber, Erik Lukšić i Vinko Knez

Pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Erik Lukšić, njegov pomoćnik i koordinator projekata Vinko Knez te pomoćnica pročelnika Jasmina Nina Kamber predstavili su 11. travnja javni poziv za podnošenje prijedloga za izbor članova Savjeta mladih Grada Pule.

Javni poziv upućen je mladima od 15 do 29 godina starosti s prebivalištem na području Pule. „Ideja o  osnivanju savjeta mladih je obaveza koju je propisala država. Uloga savjeta mladih je isključivo savjetodavna i oni ne mogu utjecati na dnevni red Gradskog vijeća Grada Pule, ali mogu davati konkretne prijedloge o kojima Vijeće može odlučiti, posebno ako se tiču mladih", rekao je Knez.

Kamber je najavila javnu tribinu za sve srednjoškolce koja će se održati u petak u 14 sati u pulskoj Gimnaziji, a za sve ostale koji su spremni na kandidaturu,posebno udruge,  javna tribina održat će se isti dan u Dnevnom boravku Rojca u 18 sati.

Lukšić je izrazio nadu da će tribine privući mladi ljude u velikom broju te da će oni svojim idejama utjecati na što bolju suradnju mladih i Grada. (Tekst i foto: Paola Albertini)

Tweet

Posljednje novosti