Puležan mlatio djevojku, a ona tukla i grizla policajce

11.04.2012 - 10:16
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Pulska je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdila osnovanu sumnju da je 24-godišnjakinja iz Banjola počinila kazneno djelo napada na službenu osobu.

Postupajući po dojavi o narušavanju javnog reda i mira, policijski službenici uputili su se u 9. travnja oko 19,20 sati u Ulicu Veruda u Puli gdje su zatekli 23-godišnjeg Puležana koji je na sav glas vikao i vrijeđao svoju 24-godišnju djevojku te ju je u jednom trenutku uhvatio za glavu i više puta udario u vjetrobransko staklo automobila.

Mladić je uhićen i priveden u prostorije policijske postaje te protiv njega slijedi podnošenje optužnog prijedloga Prekršajnom sudu u Puli.

Tijekom policijske intervencije, 24-godišnja djevojka je počela vrijeđati policajku. Kada je uhićena, djevojka je policajku fizički napala, a prilikom ulaska u policijsko vozilo ugrizla je policajca za ruku.

Budući je provedenim istraživanjem utvrđeno kako je 24-godišnjakinja počinila kazneno djelo napada na službenu osobu, protiv nje slijedi podnošenje kaznene prijave u redovnom postupku, izvijestila je istarska policija.

Tweet

Posljednje novosti