Otkriveni mladići zbog kojih je prekinuta utakmica Istra 1961 - Rijeka

0

Istarska je policija utvrdila identitet dvojice Puljana koji su 1. travnja za vrijeme nogometne utakmice između Istre 1961 i Rijeke bacali baklje na teren. Utakmica je zbog toga prekinuta u 71. minuti.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila identitet pripadnika navijačke skupine Demoni koji su bacali baklje te je utvrđeno kako se radi o dvojici Puljana u dobi od 22 godine. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim terenima, protiv dvojice mladića slijedi podnošenje optužnog prijedloga Prekršajnom sudu u Puli, a izrečena im je i mjera opreza zabrane posjećivanja svih stadiona na kojima igra NK Istra 1961 i Hrvatska nogometna reprezentacija u trajanju od 8 dana, odnosno do 12. travnja.

Policijska uprava istarska, u suradnji s Policijskom upravom primorsko-goranskom, poduzima daljnje radnje u cilju utvrđivanja identiteta preostalih navijača koji su za vrijeme nogometne utakmice u Puli bacali baklje na teren, izvjestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa