Oliver i klapa Cambi – prvomajski glazbeni spektakl u Novigradu!

0
Oliver Dragojević
Oliver Dragojević

U Novigradu će se, u tamošnjoj novoj sportskoj dvorani, u utorak 1. svibnja s početkom u 21 sat održati pravi koncertni spektakl – nastup Olivera Dragojevića i klape Cambi!

O Oliveru pretpostavljamo ne treba trošiti suvišne riječi - riječ je o već desetljećima jednom od najboljih, najuspješnijih i najpopularnijih izvođača hrvatske i ex-Yu glazbene scene, dok je splitska klapa Cambi već niz godina jedna od najzapaženijih i najnagrađivanijih hrvatskih klapa.

Cambi će na novigradskom koncertu nastupiti kao uvertira Oliveru, ali će neke od pjesama izvesti i zajedno, obzirom da je klapa već surađivala s Oliverom, kao i nekolicinom drugih poznatih imena naše estrade (Neno Belan, Vanna…).

Klapa Cambi
Klapa Cambi

Ulaznice za koncert u pretprodaji (po cijeni od 120 kuna) mogu se kupiti na slijedećim prodajnim mjestima: Umag – Pekarnica Pletenica, Poreč – caffe bar Mali caffe, Pazin – Radio Pazin (Poslovni centar Yes), Buje – Turistička zajednica, Buzet – hotel Fontana, Pula – Rock caffe, Novigrad – sportska dvorana (caffe bar Silver sport).

Po posebnoj promotivnoj cijeni od 100 kuna ulaznice se mogu kupiti na recepciji  novigradskog hotela Maestral i u Turističkoj zajednici Grada Novigrada-Cittanova. Riječ je o ograničenom broju ulaznica, a promotivna cijena omogućena je zahvaljujući Laguni Novigrad, TZG Novigrada i Gradu Novigradu, koji su pokrovitelji koncerta.

Pokrovitelj je i Favorit pivo, a organizator koncerta buzetska agencija DTR, iza koje je niz drugih uspješnih glazbenih priredbi diljem Istre, poput tradicionalnog Božića u Buzetu koji je dosad ugostio neka od najvećih imena hrvatske (i slovenske) estradne scene.

Sponzori koncerta su novigradski hotel Nautica, caffe bar Silver sport, općina Motovun i Luxottica Jugoistočna europa d.o.o.. Medijski partneri su istarski.hr, ipress.hr, Glas Istre, TV Istra, RIMA i HR – Radio Pula. (Oliver&Cambi 280412)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa