Županijska komora Pula: Održano stručno predavanje „Murexin sustav za kuće budućnosti“

03.04.2012 - 12:18
Predavanje je održao ITV Murexin u suradnji sa Županijskom komorom Pula
Predavanje je održao ITV Murexin u suradnji sa Županijskom komorom Pula

U Puli je 3. travnja ITV Murexin u suradnji sa Županijskom komorom Pula održao seminar na temu “Murexin sustav za kuće budućnosti”. Predstavljeni su Murexin visokokvalitetni toplinsko-izolacijski fasadni sustavi i prednosti ugradnje takvih sustava.

Tema uštede energije je aktualna i o njoj se proteklih dana naveliko priča na svim razinama. Važeća hrvatska i europska građevna regulativa obvezuje ponuđače sustava nuditi kompletni toplinsko-izolacijski sustav za koji je proveden postupak ocjenjivanja sukladnosti i za koji su izdane važeće i odgovarajuće isprave o sukladnosti.

Kako je u zgradarstvu u RH najveća potrošnja energije, veliki potencijal uštede energije leži upravo u primjeni takvih toplinsko izolacijskih sustava u projektiranju novih objekata i energetskoj obnovi postojećih objekata. Kvalitetan pristup pri projektiranju novih objekata i energetskoj obnovi postojećih traži znanje i multidisciplinarnu suradnju svih sudionika u projektiranju i gradnji, pa se ITV Murexin kroz ovakav oblik seminara želi približiti svim sudionicima u procesu.

ITV d.o.o. Murexin u vlasništvu je Schmid Industrie Holdinga iz Wopfinga, austrijskog koncerna za proizvodnju građevinskog materijala. Poznata je kao tržišni lider u prodaji programa za keramiku, programa za parket, građevinske tehnike i povezanih sustava za toplinsku izolaciju fasada. ITV d.o.o. izvozi svoje proizvode na tržišta Slovenije, Italije, Srbije i BIH.

Tweet

Posljednje novosti