Župan Flego posjetio pogon Istragrafike u Kanfanaru

0
Valter Flego u pogonu Istragrafike
Valter Flego u pogonu Istragrafike

Istarski župan Valter Flego sa suradnicima je 25. srpnja posjetio proizvodni pogon tvrtke Istragrafika u Kanfanaru, koja ove godine obilježava 60. obljetnicu poslovanja.

U razgovoru s direktorom Enisom Kancelirom, župan Flego se upoznao s radom vodećeg proizvođača kartonske ambalaže u Hrvatskoj i regiji. Flego je poseban interes iskazao za sam proces proizvodnje, od nastanka ideje do finalnog proizvoda, što je imao i priliku vidjeti obilazeći proizvodni pogon, opremljen najmodernijom tehnologijom za proizvodnju kartonske ambalaže.

Istarski župan je pohvalio rad Istragrafike kazavši kako mu je izuzetno drago što se Istra može pohvaliti liderom u ovoj vrsti djelatnosti.

„U današnjim vremenima, kada se susrećemo s poduzećima koji se nalaze u otežanim uvjetima poslovanja, sretan sam što, s druge strane, imamo tvrtke poput Istragrafike, koja zapošljava oko 150 djelatnika“, kazao je Valter Flego zaželjevši direktoru i svim zaposlenicima puno uspjeha i u budućem radu.

Sastanku i obilasku prisustvovao je i načelnik Općine Kanfanar Sandro Jurman koji je izrazio zadovoljstvo dobrom suradnjom s Istragrafikom, posebice u vidu donatorske pomoći, kao i podrške u organizaciji kulturnih manifestacija na području Kanfanara. Napomenuo je i kako je poduzeće dobitnik plakete Općine za izvanredne rezultate i osobite uspjehe u radu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa