Nesreća kraj Rovinja: Tri auta i četvero ozlijeđenih, vozaču BMW-a ništa

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Na području Rovinja 20. srpnja oko 21,45 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su četiri osobe ozlijeđene. Nesreća se dogodila kada je 30-godišnjak, pod utjecajem alkohola od 2,21 promila, upravljao automobilom BMW, pulske registarske oznake iz smjera Rovinjskog Sela prema Rovinju.

Uslijed neprilagođene brzine, vozač je u cilju izbjegavanja sudara u automobil VW Tiguan talijanske nacionalne oznake, kojim je ispred njega upravljao 71-godišnji Talijan, skrenuo vozilom u desno, izašao van kolnika te se ponovo vratio na kolnik i udario u VW-a. VW je uslijed udarca odbačen na lijevu kolničku traku kada je u njega udario automobil Citroen, švicarske nacionalne oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 26-godišnji Švicarac.

U prometnoj nesreći su ozljede zadobili vozač VW-a i putnica, 60-godišnja Talijanka, kao i vozač Citroena i putnica iz Citroena koji su prevezeni u OB Pula. Utvrđeno je da su vozač Citroena, vozač VW-a i putnica 60-godišnja talijanska državljanka teže ozlijeđeni te su zadržani u OB Pula.

Vozač BMW-a nije ozlijeđen. Vatrogasci su intervenirali radi izvlačenja osoba iz vozila. Cesta je za vrijeme obavljanja očevida bila zatvorena od 22,20 do 1,10 sati.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa