Nina Badrić najavila koncertni spektakl u Areni

0
Boris Miletić i Nina Badrić
Boris Miletić i Nina Badrić

Na terasi Circola održana je 20. srpnja konferencija za medije na kojoj je najavljen veliki koncertni spektakl Nine Badrić 8. kolovoza u pulskoj Areni. “Prije svega se zahvaljujem našoj velikoj glazbenici Nini Badrić na održanom humanitarnom koncertu u INK krajem prošle godine čime je još jednom pokazala svoju veličinu i velikodušnost. Pula je ove godine prepuna kulturno-umjetničkih manifestacija, a ovaj će koncert prave dame hrvatske glazbe zasigurno pobuditi interes među mnogobrojnim obožavateljima u cijeloj zemlji“,  naglasio je pulski gradonačelnik Boris Miletić, istaknuvši kako se i sam veseli ovom glazbenom koncertu.

Glazbenica je kazala da joj je prvi samostalni koncert u pulskoj Areni ostvarenje dugoiščekivanog sna kojeg zasigurno priželjkuju i svi pravi glazbenici od malih nogu. "Posebno sam ugodno iznenađena velikim brojem hrvatskih glazbenika koji će ovog ljeta održati svoje koncerte u Areni. Moj se koncert priprema u klasičnom pop ozračju, a ovog ćemo puta jednoj anonimnoj osobi omogućiti da zajedno sa mnom odradi svoj prvi pravi nastup, čime dajemo potporu mladim pjevačima. Bit će fantastičan osjećaj muzicirati u takvom prekrasnom ambijentu", naglasila je Badrić.

Direktorica Turističke zajednice Grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj kazala je kako joj je drago što će Nina upravo na pozornici pod zvjezdanim nebom održati svoj koncert kojim obilježava 20 godina uspješne glazbene karijere te kako očekuje da će na koncert pristići mnogi obožavatelji iz Hrvatske, ali i iz cijele regije.

Nina Badric, Boris Miletić i Sanja Cinkopan Korotaj
Nina Badric, Boris Miletić i Sanja Cinkopan Korotaj

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa