Zapošljavaju se osobe različitih profila na području Istre

0
Auto Hrvatska Prodajno servisni centri zapošljavaju stručnog automehaničara za radno mjesto u Pazinu (foto: Ilustracija)
Auto Hrvatska Prodajno servisni centri zapošljavaju stručnog automehaničara za radno mjesto u Pazinu (foto: Ilustracija)

Auto Hrvatska Prodajno servisni centri zapošljavaju stručnog automehaničara za radno mjesto u Pazinu. Prednost imaju kandidati s iskustvom rada s gospodarskim vozilima. Poslodavac očekuje vašu prijavu do 18. srpnja – prijave se vrše putem linka za prijavu na MojPosao. Istarska kreditna banka Umag radi na angažiranju kvalitetnog i stručnog osoblja te poziva savjesne i odgovorne kandidate da pošalju svoju prijavu za radno mjesto programera u Sektoru informatičkih tehnologija. Radno iskustvo nije uvjet, a prijavu možete poslati do 22. srpnja.

Tvrtka s višegodišnjim iskustvom rada traži osobu za prodaju ruža u večernjim satima. Kako biste što bolje obavljali posao, poželjne osobine su komunikativnost i odgovornost. Svim kandidatima koji ne živi u blizini poslodavac osigurava smještaj. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu najkasnije do 19. srpnja. Tvrtka Fagus zapošljava magistra ekonomije/diplomiranog ekonomista na poziciji voditelja financija i administracije. Radno iskustvo je poželjno, ali nije nužno. Potrebna znanja i vještine su poznavanje engleskog i/ili talijanskog jezika u govoru i pismu te korištenje MS Office programa. Zadovoljavate uvjete? Prijavite se na oglas do 26. srpnja.

Zapošljava se brodomonter / bravar u brodogradilištu u Puli. Plaća je prema učinku, a za sve kandidate izvan Pule osiguran je i smještaj. Slobodno pošaljite svoju prijavu putem linka najkasnije do 19. srpnja. Ako među izdvojenim oglasima niste pronašli posao za sebe, provjerite ponudu ostalih poslova na www.moj-posao.net i odaberite svog poslodavca!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa