Poreč obnavlja vodoravnu prometnu signalizaciju

0

Grad Poreč počinje s pripremama za turističku sezonu. Za nadolazeće blagdane očekuje se prvi veći broj turista. Prometni intenzitet tijekom turističke sezone naraste i do nekoliko puta u odnosu na ostatak godine, pa su i opasnosti u prometu veće. Prometna signalizacija važan je faktor sigurne vožnje jer omogućuje upravo sigurniju i bolju vožnju, a pogotovo je važna za strane goste koji putuju automobilima.

Na području Poreča je tako 19.ožujka započela je obnova vodoravne signalizacije na prometnicama. Obnova vodoravne signalizacije obuhvaća obnavljanje uzdužnih bijelih crta, otoka, pješačkih prijelaza, strelica, oznaka stop, stop linija i ostale vodoravne prometne signalizacije.

Izvođenje radova na obnovi vodoravne signalizacije vršiti će se prema narudžbama i iskazanim potrebama investitora u roku od deset dana od dana zaprimanja naloga. Izvođač radova je poduzeće Istarske ceste d.o.o. Pula. Koordinator, organizator, voditelj projekta i nadzor je Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča – Parenzo.

Ovim povodom mole se svi sudionici u prometu da prilagode brzinu kretanja radovima na cesti te da ne prelaze preko svježe iscrtanih oznaka i linija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa