Kliman u Rovinju: Polo turnir produljuje sezonu

0
Međunarodni Rovinj Beach Polo turnir (foto: Poslovni dnevnik)
Međunarodni Rovinj Beach Polo turnir (foto: Poslovni dnevnik)

Brojni posjetitelji i građani Rovinja pozdravili su sudionike prvog međunarodnog Rovinj Beach Polo turnira koji su 14. svibnja u povorci prodefilirali od plaže Porton Biondi do hotela Adriatic u centru grada. Mimohod 16 igrača i njihovih konja bio je u pratnji limuzina i automobila marke Bentley, piše Poslovni.hr.

Rovinj Beach Polo, jedinstveni sportski i turistički događaj u Hrvatskoj i regiji, počeo je 13. svibnja, a uz ljubitelje tog sporta prate ga i mnoge poznate osobe iz Hrvatske i inozemstva. Polo paradu pratio je i ministar turizma Anton Kliman u pratnji predsjednika Uprave Maistre Tomislava Popovića.

"Ovakva događanja značajni su doprinos prije svega promociji zemlje, ali su ujedno i motiv dolazaka turista u destinaciju. Uz to, uvelike doprinose produljenju turističke sezone, kao i promociji Rovinja kao jedne od najpoželjnijih europskih destinacija. Polo turnir u Rovinju prvo je i jedino polo događanje organizirano u ovom dijelu svijeta, stoga od srca čestitam organizatorima, a gostima želim da se u Hrvatskoj osjećaju dobrodošlo," poručio je tom prilikom ministar Kliman, piše Poslovni.hr.

Foto: Poslovni dnevnik
Foto: Poslovni dnevnik

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa