Tražite posao? Budite trgovac, urednik, ugostitelj

0
Školska knjiga traži kandidate za nekoliko radnih mjesta
Školska knjiga traži kandidate za nekoliko radnih mjesta

Konoba Cocaletto zapošljava Kuhara za sezonski rad. Radno vrijeme je od 14 h, a za obavljanje posla potrebno je relevantno radno iskustvo. Smještaj i hrana su osigurani. Svi zainteresirani na oglas se mogu prijaviti do 5. svibnja.

Građevinsko poduzeće Graditelj svratišta zapošljava osobu na poziciju Elektrotehničar. Posao se obavlja na gradilištima diljem Republike Hrvatske, na poslovima do srednjeg napona s radovima mjerenja i ispitivanja. Idealan kandidat posjeduje iskustvo u radu na mrežama do srednjeg napona, samostalan je i dobro organiziran. Ako zadovoljavate uvjete, prijavite se na oglas do 6. svibnja.

Tvrtka Fautor za apartmansko naselje Ville Almar na otoku Krku traži profesionalne zaposlenike na poziciju Konobar. Potrebno je aktivno znanje engleskog i još jednog stranog jezika (njemački, talijanski) te iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Radni zadaci obuhvaćaju posluživanje hrane i jednostavnih jela, pripremu pića i jednostavnih jela i pripremu objekta i terase za prijem te usluživanje gostiju. Prijavite se na oglas do 10. svibnja.

Postanite dio tima Školske knjige! Vodeći nacionalni i regionalni nakladnik zapošljava kandidate na nekoliko radnih mjesta: Direktor produkcije u nakladništvu, Direktor za odnose s javnošću, Regionalni voditelj prodaje, Urednik, Voditelj asortimana trgovačke robe (papirnica, igračke, multimedija i darovni program). Ako ste ambiciozna i motivirana osoba koja je voljna raditi u dinamičnom okruženju, prijavite se na oglas do 1. svibnja.

K.G. Media je međunarodna agencija za offline i online oglašavanje. Zbog proširenja tima, zapošljavaju osobu na poziciju Media planner. Poslodavac od kandidata očekuje odlično poznavanje online platformi za oglašavanje, iskustvo u radu s poslovnim sučeljima (CRM/ERP), organizacijske vještine, proaktivnost, neovisnost u radu te izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poznavanje njemačkog jezika je prednost. Zauzvrat poslodavac nudi konkurentnu plaću, poslovna putovanja, usavršavanje i edukacije. Pošaljite svoju prijavu do 2. svibnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa