Članovi Društva tjelesnih invalida Pazin druženjem obilježili Dan žena

0

Članovi Društva tjelesnih invalida Pazin su 8.ožujka u konobi Bani po 4. Put svečano obilježiti Dan žena. Druženje je osim zabavnog imalo i edukativni karakter. Mag.cin. Saša Runko održao je predavanje o ulozi sporta u poboljšanju kvalitete života osoba sa tjelesnim invaliditetom. Upoznao je prisutne sa raznim vrstama sportova kojim se mogu baviti osobe sa tjelesnim invaliditetom. Runko je u više navrata ponovio kako bavljenje sportom podiže raspoloženje, oslobađa od stresa, pruža zadovoljstvo i omogućava sportašima da upoznaju nove ljude i krajeve.

Polaznici literarne skupine Projekta „Učim, stvaram, zdravo živim“, s voditeljem Draganom Gortanom, kazivali su svoje stihove, a za dobru zabavu tijekom večeri pobrinuo se Erik Balija, dugogodišnji prijatelj Društva. Tijekom večeri, prisutnim izvođačima su podjeljene zahvalnice za sudjelovanje na projektu „Učim, stvaram, zdravo živim“.

Zahvalnice za nesebičan doprinos radu DTI Pazin ove godine su dodjeljene Suzani Bračić, Eliani Batagelj, Borisu Demarku, Miri Grguriću i obitelji Srblin.

Slavici Vlahović dodjeljena je zahvalnica za pozitivan primjer i nesebičnu brigu o svojoj kćeri. Na odlasku su, zahvaljujući Agrovrtu Valenta, gošćama podijeljene maćuhice. Pokrovitelj večeri bio je gradonačelnik Pazina Renato Krulčić uz Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi, te sponzora Agrovrt Valenta iz Pazina. (G.T.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa