Umjesto Red Carpeta na pulskim Giardinima pekara Mlinar

0
Prostor Kina Valli u zakup je uzela tvrtka Mlinar
Prostor Kina Valli u zakup je uzela tvrtka Mlinar

Gradonačelnik Pule Boris Miletić prihvatio je ponudu o zakupu poslovnog prostora bivšeg kafića Red Carpet u sklopu Kina Valli na Giardinima. Naime, po okončanju postupka natječaja prihvaćena je najpovoljnija ponuda te će se zaključiti ugovor o zakupu poslovnog prostora i to s pekarskom tvrtkom Mlinar d.d. iz Zagreba koja će mjesečno plaćati naknadu od 18.945,73 kuna, uvećanu za PDV, odnosno 137,00 kn za 1 m², uvećano za PDV.

Riječ je o zakupu jedne poslovne prostorije i sanitarnog čvora u prizemlju te dvije poslovne prostorije na galeriji, ukupne površine 138,29 četvornih metara.

Ponuditelji su uz ponudu bili obavezni dostaviti jezgroviti koncept rada iz kojeg bi bilo jasno da će uvažavati djelatnost i ugled Pula Film Festivala te profesionalno i inovativno obavljati tražene djelatnosti te organizirati događanja u skladu s programima i u suradnji s Pula Film Festivalom posebice za vrijeme odvijanja Festivala igranog filma u Puli. Na natječaj su pristigle četiri ponude, no dvije su bile nepotpune. (Tekst i foto: Paola Albertini)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa