Grad Pula u ovoj akademskoj godini dodijelio 163 stipendije

0
Boris Miletić s nekim stipendistima Grada Pule
Boris Miletić s nekim stipendistima Grada Pule

Pulski gradonačelnik Boris Miletić je 11. siječnja u Komunalnoj palači, zajedno s pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti Elvirom Krizmanić Marjanović, dodijelio pulskim studentima ugovore o stipendijama za akademsku godinu 2015./2016. Gradonačelnik je prisutnim studentima čestitao na uspjehu koji im je osigurao pravo na stipendiju te im poručio kako je znanje nešto najvrednije što čovjek može posjedovati i što mu nitko ne može oduzeti.

“Svi mi koji želimo zasnivati razvoj svoje lokalne zajednice na znanju, trebamo i ulagati u znanje te za to stvoriti preduvjete, što naposljetku i činimo“, zaključio je Miletić te nadodao kako ga veseli što Pula ima puno kvalitetnih i kreativnih mladih ljudi.

U ovoj akademskoj godini Grad Pula dodijelio je ukupno 163 stipendije u iznosu od 500 kuna, za što je u Proračunu osigurano 570 tisuća kuna. Osim stipendija za izvrsnost, Grad Pula dodjeljuje i stipendije prema socijalnim kriterijima koje su od ove godine za studente koji studiraju izvan Pule povećana sa 600 kuna na 800 kuna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa