Zbog SDP-ovaca zaštitari tjerali goste iz bazena hotela Diamant

0
SDP-ovci u Poreču (Foto: Jutarnji list)
SDP-ovci u Poreču (Foto: Jutarnji list)

Iako nam fitness trening traje do 20.30, već u 19.40 počeo nam je panično mahati zaštitar naređujući nam da izađemo, jer stižu SDP-ovci, kaže gošća porečkog hotela Diamant. Ona je bila u petak navečer u teretani hotela kojeg su ovog vikenda “okupirali” SDP-ovci koji ondje imaju stranačko okupljanje, piše 24sata.

- Djelatnica hotela rekla je da se ispričava što nas doslovce izbacuju iz dvorane. Trčeći smo spremali stvari u polumraku jer su nam pogasili svjetla. Kroz sporedna vrata zahoda doslovce smo izjurili iz centra... - rekla je Porečanka za 24sata.

Iako u prepunom hotelu gdje su SDP-ovci odsjeli među stotinama drugih gostiju sve izgleda “normalno”, brojni policajci s “bubama” u uhu odmah alarmiraju na “izvanredno stanje”. Ima ih na parkiralištu, ulazu, u caffe baru, holu... Raspoređeni su u tri prstena.

Posjet SDP-a obavijen je velom tajne. Djelatnici hotela položili su zavjet šutnje. Čak su i podaci o meniju strogo povjerljivi. Zna se samo da su imali švedski stol i zabavljali se uz zatvoreni bazen.

- Ma shvatite me, meni prijeti otkaz kažem li vam nešto – rekao je zaposlenik hotela novinaru 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa