Marina Dorčić Bartolić nova predsjednica Kluba žena IDS-a Poreštine

0
Predsjedništvo Kluba žena IDS Poreština
Predsjedništvo Kluba žena IDS Poreština

Marina Dorčić Bartolić nova je predsjednica Kluba žena IDS-a Poreštine, odlučeno je jednoglasno na sinoć održanoj Izbornoj skupštini na kojoj je izabrano novo vodstvo Kluba žena IDS-a Poreštine. Za članice predsjedništva izabrane su Roberta Klaić, Borjana Blažević, Silvija Milohanić i Melita Temšić.

Novoizabrana predsjednica zahvalila se prisutnim članicama na ukazanom povjerenju te je  istaknula da je međusobno povezivanje žena i dobra komunikacija temelj za ostvarivanje zacrtanih ciljeva.

- U budućem razdoblju Klub žena IDS-a Poreštine intenzivno će raditi na ostvarivanju planiranih aktivnosti, a sve s ciljem da što više žena bude ne samo formalno nego i stvarno prisutno u našem političkom okruženju, ustvrdila je Dorčić Bartolić.

Prisutnima se obratila i predsjednica Kluba žena IDS-a Sandra Ćakić Kuhar koja je čestitala novom vodstvu te istaknula činjenicu da se u aktivnosti Kluba žena IDS-a uključuje sve više žena u Istri, ali i na Liburniji i u Rijeci.

- Rad Kluba žena IDS-a prepoznat je po brojnim aktivnostima ostvarenim u proteklom razdoblju. I nadalje ćemo aktivno raditi na povećanju političke zastupljenosti žena, ali i na izradi javnih politika koje za cilj imaju poboljšanje položaja žena u društvu kao i ukupne kvalitete života u Istri,  zaključila je Ćakić Kuhar.

Predsjednik Zajednice podružnica IDS-a Poreštine Loris Peršurić i predsjednica porečke podružnice IDS-a Sanja Oplanić izrazili su podršku djelovanju Kluba žena te zaželjeli novoizabranom vodstvu uspješan rad.

Za fiducijarke Sabora Kluba žena IDS-a izabrane su: Tereza Banić, Iva Vekić, Marina Deak, Gordana Šuljik, Vesna Janko Finderle, Danijela Banko Štokovac, Tijana Paljuh, Doris Pilato Ćurko i Sandra Oklen.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa