Poziv Puljanima da se uključe u konačnu izradu Strategije razvoja turizma

0
Primarni cilj je podizanje razine kvalitete Pule kao turističke destinacije
Primarni cilj je podizanje razine kvalitete Pule kao turističke destinacije

Nakon višemjesečnog zajedničkog rada, od 7. prosinca građanima Pule je na raspolaganju radna verzija Strategije razvoja turizma Grada Pule za razdoblje od 2016. do 2020. godine. Strategiju je, u suradnji s Gradom Pulom, izradio tim sa Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković".

Punih šest mjeseci građani Pule mogli su svojim idejama i prijedlozima sudjelovati u izradi ovog razvojnog dokumenta važnog za određivanje strateških prioriteta razvoja turizma u Puli, a time i razvoja ključnih projekata kojima se osnažuju temeljni turistički proizvodi. Primarni cilj je podizanje razine kvalitete Pule kao turističke destinacije.

 Svoja su mišljenja Puležanke i Puležani imali priliku iznijeti i kroz on-line anketni upitnik objavljen na službenim web stranicama Grada. Na taj je način sakupljeno i uvaženo mnogo prijedloga koji sada i čine dio Akcijskog plana te predstavljaju našu zajedničku obvezu u realizaciji istih.

Dokument čini vrlo detaljna situacijska analiza koja je proizašla iz terenskih istraživanja, intenzivne komunikacije s interesnim dionicima, s različitih radionica te kroz ispitivanje stavova i mišljenja lokalne zajednice.

Grad Pula pozivamo svu zainteresiranu javnost, posebice one sugrađane koji to do sada nisu učinili, da putem e-konzultacija dostave eventualne dopune Strategije, kao i konkretne prijedloge za koje smatraju da će doprinijeti stvaranju ovog, za Grad Pulu vrlo značajnog dokumenta. E-konzultacije nalaze se na službenim stranicama Grada Pule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa