Do srijede rok za prijavu kandidatura za javna priznanja Grada Pule u 2012. godini

0

U srijedu, 29. veljače 2012. godine ističe rok za podnošenje prijedloga kandidata za ovogodišnju dodjelu javnih priznanja Grada Pule, odnosno za Nagradu, Grb i Povelju Grada Pule te povelju "Počasni građanin Grada Pule".

Nagrada Grada Pule dodijeljuje se istaknutim pojednicima koji su svojim višegodišnjim radom i posebnim uspjesima na raznim područjima dali značajan doprinos razvitku i ugledu Pule. Grb Grada Pule dodijeljuje se pojedincima za postignute izvanredne rezultate i osobite uspjehe u prethodnoj godini dok se pravnim osobama, trgovačkim društvima, ustanovama ili udrugama, za izvanredne rezultate i osobite uspjehe u radu, dodjeljuje Povelja Grada. Povelja "Počasni građanin Grada Pule" dodjeljuje se pojedincima koji nisu stanovnici Pule, a svojim su osobitim doprinosom zadužili grad Pulu i njene građane, značajno pomažući napredak i razvoj grada te suradnju s drugim gradovima u zemlji i inozemstvu.

Grad Pula i ovim putem poziva sve građane s prebivalištem i pravne osobe sa sjedištem u gradu Puli, da dostave svoje prijedloge kandidata, a sve detalje možete pogledati na službenim internetskim stranicama Grada Pule www.pula.hr u sekciji "Natječaji i nadmetanja".

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI/A KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI KUHAR / ICA

Do: 15.04.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRODAVAČ/ICA PRIRODNE KOZMETIKE

Do: 30.04.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/ICA - CLEANER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA