Severina se u tajnosti udala u Balama

0
Severina je kompletnu ceremoniju proplakala od sreće
Severina je kompletnu ceremoniju proplakala od sreće

Kraljica estrade Severina Vučković udala se 24. rujna u baljanskoj župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti. Sudbonosno »da« popularna je pjevačica izrekla 28-godišnjem Igoru Kojiću. Tu vijest je Novom listu potvrdilo više različitih izvora iz Bala, kao i oni veoma bliski Severini. U društvu Severine i Igora bilo je malo gostiju i uzvanika, među kojima i Severinin sin Aleksandar i mama Kata, te kumovi Andrea Čermak iz Zagreba i Boris Đikanović iz Beograda.

Sretni je par, daleko od očiju javnosti, fotoreportera i novinara oko 12.30 sati oženio baljanski župnik Aleksandar Vujisić. Prelijepa mlada, nosila je dugu, bijelu i veoma decentnu vjenčanicu, dok je mladoženja imao elegantno odijelo i leptir mašnu. Doznaje se i to da je »naša draga Sevke« kompletnu ceremoniju proplakala od sreće«, prepričala je Novom listu jedna gospođa iz Bala.

Crkva iza podne bila je lijepo ukrašena, a iza 16 sati kompletno uređena, očišćena, pače i zaključana. Gužva se, uključujući u to parkirane automobile i zaštitare mogla vidjeti ispred restorana »Lav«, koji je također, za sve znatiželjnike ostao zatvoren. Ubrzo nakon toga na službenim Facebook i Instagram stranicama popularne pjevačice osvanula je i fotografija Severine u vjenčanici s Igorom Kojićem, a kao komentar stajalo je samo »Mili moj, da se nismo sreli stvarno bila bi grijehota... 22.11.«.

Objavljena fotografija na društvenim mrežama dala je naslutiti i da je vjenčanje obavljeno, ali i da će se nastavak dogoditi 22. studenog, baš kao što su dosad pisali brojni domaći i mediji iz regije. Očito je zaljubljeni par crkveni obred vjenčanja odlučio obaviti u Hrvatskoj, u Istri i to daleko od očiju javnosti, u krugu samo najbliže rodbine i prijatelja, dok se glamurozni party za brojne uzvanike priprema u Beogradu upravo 22. Studenog, piše Novi list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa