Natječaj Mali projekti za bolje sutra završava 30. rujna

0
Natječaj Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva otvoren još samo nekoliko dana
Natječaj Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva otvoren još samo nekoliko dana

Natječaj Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva „Mali projekti za bolje sutra“ otvoren još samo nekoliko dana, do 30. rujna. Ukupna sredstva osigurana su iz Fonda gradova i općina u iznosu od 180.000,00 kn.

Na natječaj se mogu prijaviti udruge, ustanove i mjesni odbori koji imaju sjedište registrirano u gradovima i općinama članovima Fonda gradova i općina: Buzet, Buje, Labin, Novigrad, Pazin,Vodnjan, Poreč, Rovinj, Kanfanar, Svetvinčenat, Vrsar, Marčana, Motovun, Ližnjan i Medulin.

 Malim projektom podrazumijeva se skupina aktivnosti pokrenuta od strane organizacije na području gradova i općina u kojima je sjedište organizacije prijavitelja, u maksimalnom trajanju od 6 mjeseci (u razdoblju od 1. siječnja do 1. srpnja 2016. godine). Cilj natječaja je pridonijeti razvoju lokalnih zajednica, rješavanju konkretnih problema građana, te poboljšanju same kvalitete življenje u toj zajednici.  Rok za slanje prijava je 30. rujna.

Svaki prijavitelj smije na natječaj poslati samo jednu prijavu. Prijave se šalju u papirnatom i elektroničkom obliku (na CD-u), isključivo poštom na adresu Zaklade. Najveći iznos koji se može ostvariti putem natječaja je 10.000,00 kuna, a potpore će se dodijeliti do isteka ukupnog fonda sredstava.

Cjelokupna natječajna dokumentacija dostupna je na mrežnim stranicama Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva www.civilnodrustvo-istra.hr u dijelu „Otvoreni natječaji“ - Mali projekti za bolje sutra 31.08.2015.

Prijavite svoje male projekte i poboljšajte kvalitetu života u svojoj lokalnoj zajednici!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa