Počinje bogat program obilježavanja Dana Općine Kanfanar

0
Kanfanarski KUD Dvigrad
Kanfanarski KUD Dvigrad

Dan Općine Kanfanar u suradnji obilježit će se i ove godine bogatim programom. Općina Kanfanar je program pripremila zajedno s mnogim udrugama s njezinog područja.

U četvrtak 24. rujna sa početkom u 17,00 sati održati će se stolnoteniski turnir u kategorijama rekreativke, rekreativci i parovi, a uvertira će biti turnir za djecu i roditelje sa početkom u 15,30 sati.

U petak 25. rujna u Dvigradu će se svečano zatvoriti ovogodišnji Dvigrad festival uz program Med-Ren-Incorto Musicale u izvedbi Ansambla Lucidarium.

U subotu 26. rujna u 18,30 sati održati će se tradicionalni folklorni susret Dan KUD-a Dvigrad na kojem će uz domaćinski KUD sudjelovati i KUD Barban, KUD Delnice, KUD Plesarin iz Rovinja, KUD Đulistan iz Labina i KUD Kršanski ljiljani iz Potpićna. Nakon folklornog druženja nastaviti će se zabava uz Lucky band.

U nedjelju će se na streljani u Sošićima održati natjecanje u gađanju letećih meta, s početkom u 10,00 sati.

U ponedjeljak 29. rujna u Domu mladih će se u 19,30 sati organizirati znanstveni skup Crtice iz povijesti Kanfanarštine.

U utorak 30. rujna na blagdan Svete Sofije i Dan Općine Kanfanar u 11,00 sati će se u župnoj crkvi služiti sveta misa, a u 17,00 sati će se u Dvigradu upriličiti svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Kanfanar.

Tvornica ambalaže Istragrafika već tradicionalno povodom Dana Općine Kanfanar organizira Dane otvorenih vrata te će se u četvrtak i petak, 1. i 2. listopada, od 14,00 do 17,00 sati moći posjetiti Istragrafiku i razgledati proizvodni proces izrade ambalaže uz stručno vodstvo.

U subotu 3. listopada održati će se tradicionalna 7. MTB biciklijada kroz Općinu Kanfanar, čime i završava službeni program ovogodišnjeg Dana Općine Kanfanar.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa