Solidan nastup Mladostašica na svjetskom i europskom prvenstvu u podvodnoj orjentaciji

0
Ekipa "Mladosti" u Liberecu
Ekipa "Mladosti" u Liberecu

Proteklog tjedna održalo se Svjetsko seniorsko prvenstvo i Europsko juniorsko prvenstvo u podvodnoj orijentaciji u Liberecu, Češka Republika. Na natjecanju su u sklopu reprezentacije Republike Hrvatske nastupile čak tri seniorke iz Ronilačko-sportskog kluba „Mladost“ Medulin: Tijana Pavelić, Lea Ikić Čupev i Saša Miloš te dvije juniorke, Ana Jerković i Valeria Kirac.

U veoma teškim uvjetima, slabe vidljivsti i velikih strujanja, djevojke su ostvarile solidne rezulate. U pojedinačnoj disciplini "5 Points" u seniorskoj konkurenciji Tijana Pavelić osvojila je 15. mjesto, a Lea Ikić Čupev 17. mjesto. Među juniorkama u istoj disciplini Valeria Kirac ostvarila je 9. mjesto.

U disciplini "M Course": Lea Ikić Čupev plasirala se na 17. mjesto,  Tijana Pavelić na 18. mjesto, a među juniorkama Valeria Kirac zauzela je 9. mjesto, jedno mjesto ispred Ane Jerković.

Tijana Pavelić bila je sjajna i ostvarila 8. mjesto u  disciplini "Star".  Lea Ikić Čupev zauzela 21.mjesto, a među juniorkama Anii Jerković je pripalo 14. mjesto I Valeriji Kirac 15. mjesto.

 U disciplini "Parallel Slalom" Tijana Pavelić i Lea Ikić Čupev podijelile su 11.mjesto, dok je Saša Miloš bila deveta.

 Lea Ikić Čupev i Saša Miloš plasirale su se na odlično 4. mjesto  U disciplini u paru "MONK", dok su "Grupnoj disciplini" Tijana Pavelić, Lea Ikić Čupev, Saša Miloš i Ana Jerković doplivale do 7. mjesta.

 Sljedećeg vikenda "Mladostašice" očekuje Finale Svjetskog kupa u podvodnoj orijentaciji koje se održava u Gyekenyesu, Mađarskoj gdje za sada u "Grupnoj disciplini" prvi put u povijesti drže prvo mjesto.

Tijana Pavelić
Tijana Pavelić
Tijekom natjecanja u Liberecu
Tijekom natjecanja u Liberecu

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa