Antonela Gregorović snimila modni editorijal za kolekciju Romantic Glam Rock

0
Kolekcijom dominira crna sa detaljima cvjetnog uzorka koji daju dozu romantičnosti u Glam Rock detalje
Kolekcijom dominira crna sa detaljima cvjetnog uzorka koji daju dozu romantičnosti u Glam Rock detalje

Romantic Glam Rock nova je kolekcija za jesen/zimu 2015-16 vodnjanske modne dizajnerice Antonele Gregorović. Kolekcija je krajem kolovoza predstavljena na 9. Riječkim stepenicama. Namjenjena je ženama sa stavom.

Kolekcijom dominira crna sa detaljima cvjetnog uzorka koji daju dozu romantičnosti u Glam Rock detalje. Cvijeće, koža , čipka i mreža isprepliću se kolekcijom. Metalni patenti osim svoje prvobitne uloge za lakše odjevanje imaju ulogu ukrasnih detalja i daju efekt multifunkcionalnosti jer se volani mogu potpuno odstraniti ili nositi poluotvoreni.

Novost u kolekciji su “kozne carape” koje se nose na cipele ili gležnjače, te daju dojam visokih čizma. U kolekcija je naglasak na ramenima, kroj odjeće je prilagođen kako bi ramena ostala otvorena ili prikrivena tankom cipkom ili mrezom.

“Renesans Beauty” modni je editorijal snimljen za novu kolekciju. Inspiracija za editorijal bila je poznata slika Botticellija “Rođenje Venere”, tople, zagasite boje, dojam ulja na platnu. Za lokaciju je odabran stari Rakalji, brežuljak na kojem se nalaze ruševine nekadašnjeg  kaštela i poznata crkvica Sv. Agneze, mjesto je to sa kojeg se pruža jedan od ljepših veduta istočne obale Istre. Obzirom da se u toplom ljetnom danu trebala prikazati jesen, za pozadinu je odabrana bujna vegetacija koja se tamo nudi.

Fotografije za modni editorijal snimila je Ana Lorencin Buljan, za frizure je zaslužan Hair+, a za šminku Valentina Žužić. Modeli su Sara Dilber i Antonela Bijažić iz agencije Tijara Model Menagement. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa