Devet dana bavarskog štiha u Taru uz Oktoberfest by Valamar

0
Oktoberfest se od 18. do 26. rujna po treći put održava na poluotoku Lanterna
Oktoberfest se od 18. do 26. rujna po treći put održava na poluotoku Lanterna

Za sve one koji ljeto žele ispratiti tik uz morsku obalu, od 18. do 26. rujna, idealna je destinacija poluotok Lanterna u Taru, gdje se po treći put održava Oktoberfest  by Valamar.

Posjetitelji ove manifestacije svakog će dana od 18,30 sati pa sve do ponoći, u velikom šatoru u bavarskom stilu, moći uživati u širokoj ponudi tradicionalnih bavarskih specijaliteta, bijelim kobasicama sa slatkim senfom, svinjskim koljenicama s knedlama od krumpira, pečenom odojku s crvenim slatkim kupusom i mnogim drugim, kao i odličnom pivu u kriglama od litre, tipičnim za Oktoberfest.

 Okupljene će zabavljati poznati izvođači bavarske glazbe: od 18. do 20. Steirersound, 21. i 22. Die Lauser, 23. i 24. Aufleb´n te 25. i 26. Ilztal Granaten.

Ulaz na manifestaciju sve dane održavanja je slobodan. Na dan svečanog otvorenja 18. rujna, šator se otvara u 17,30 sati a zabava uz bavarsku glazbu i specijalitete trajat će do jedan sat po ponoći.

Za sve koji žele posjetiti Oktoberfest by Valamar osiguran je i besplatan prijevoz od Poreča do Lanterne i natrag (Autobusni kolodvor Poreč prvi polazak je u 18,10 sati, te svakih sat vremena do 1:10, povratak sa Lanterne od 18:30 do 1:30, svakih sat vremena), kao i besplatni čuvani parking u neposrednoj blizini šatora.

U Istri se, osim uživanja u svjetski poznatoj gastronomiji, bogatoj vegetaciji i povijesnim znamenitostima, nudi i mnoštvo događaja koji na jedinstven način spajaju kulturu, zabavu i glazbu, kao što je slučaj i s ovom manifestacijom. Oktoberfest by Valamar još je jedna potvrda zašto je Istra odličan izbor za odmor u rujnu, i zbog čega je Lanterna nezaobilazna istarska postaja.

Svakako nemojte propustiti Valamarovu dobru zabavu!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa