Banda na motorima se vratila: Opljačkali recepciju Koversade

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

Naoružana banda na motorima na Poreštini posljednjih mjesec dana doslovce sije strah pljačkajući mjenjačnice po recepcijama hotela i turističkih naselja. U nedjelju prijepodne na meti opasnih razbojnika bila je još jedna recepcija, ovaj put ona na ulazu u naturističko naselje Koversada pokraj Vrsara, otkriva 24sata.

Nešto iza 10 sati razbojnici su sišli s motocikla i s pištoljima u ruci, ne skidajući kacige s glave koje su im poslužile kao maska, banuli na recepciju Koversade koja je još dobrano popunjena mahom stranim turistima. Dvjema prestravljenim zaposlenicama s pištoljima su zaprijetili da im predaju novac iz sefa mjenjačnice.

Da misle ozbiljno razbojnici su kako neslužbeno doznajemo unutar prostora recepcije ispalili dva hitca u zrak. Nitko nije ozlijeđen, a kako nisu pronađene čahure ili zrna ispaljenih hitaca, sumnja se da su razbojnici možda imali plinski pištolj.

Za nešto više od minute pljačkaši su s opljačkanim novcem sjeli na motocikle i odjurili u nepoznato.

U interesu istrage ne iznose se detalji pljačke pa niti koliko je novca otuđeno, međutim, doznajemo radi se o pozamašnoj svoti jer je blagajna Koversade bila puna novca nakon vikend-smjene gostiju.

Nataša Vitasović iz istarske policije za 24sata samo je šturo potvrdila da je u nedjelju prijepodne opljačkana jedna recepcija kampa na području Poreča te da policija nakon očevida provodi izvide.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa