Miletić pozvao građane da sudjeluju u izradi Proračuna Grada Pule za 2016. godinu

0
Boris Miletić
Boris Miletić

„U pripremi je nacrt Proračuna Grada Pule za 2016. godinu. Želja nam je u proces kreiranja Proračuna Grada Pule uključiti što veći broj zainteresiranih kako bismo dobili što kvalitetniji prijedlog Proračuna, kako prihodovne strane tako i ukupnih mogućih rashoda u kojima će poseban značaj imati izravni socijalni transferi i potpora pulskom gos­podarstvu“, poručio je pulski gradonačelnik Boris Miletić.

Gradonačelnik je pozvao sve građane da dostave svoje prijedloge o raspodjeli proračunskih sredstava Grada Pule za 2016. godinu te da na taj način aktivno sudjeluju u kreiranju Proračuna Grada Pule za 2016. godinu.

„Grad Pula pokrenuo je web servis te na stranici www.proracun.pula. hr možete sudjelovati u kreiranju Proračuna. Također, na raspolaganju je i nova web stranica pulaodlucuje.org koja otvara prostor za ot­vorenu i kontinuiranu javnu raspravu o proračunu i javnim financijama Grada Pule“, rekao je Miletić.

Rok za dostavu prijedloga je 9. listopada. Prijedlozi  se mogu pre­dati u pisarnici Grada Pule, Stara tržnica 1; uputiti poštom na adresu: Grad Pula, Forum 1, 52100 Pula, n/p gradonačelnika; elektronskom poštom na adresu: proracun@pula.hr ili putem eKonzultacija na www.pula.hr.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa