IDS će odluku o eventualnoj koaliciji donijeti 16. rujna

0
Članovi najužeg vodstva IDS-a
Članovi najužeg vodstva IDS-a

Sjednica Savjeta IDS-a na kojoj će se odlučiti o načinu izlaska na nadolazeće parlamentarne izbore održat će se u srijedu,  16. rujna 2015., u Pazinu, odlučeno je na večerašnjoj sjednici Predsjedništva IDS-a.

Predsjednik IDS-a Boris Miletić istaknuo je kako očekuje da će Savjet IDS-a uzeti u obzir sve relevantne činjenice te će donijeti najbolju odluku u interesu naših građana.

- Ono u što sam siguran je da IDS može ulaziti samo u saveze koji snažno podržavaju prijeko potrebnu decentralizaciju zemlje, samostalnost Istre kao regije i razvojne projekte koji su važni za građane naše izborne jedinice, izjavio je predsjednik IDS-a.

Na večerašnjoj sjednici naglašena je važnost parlamentarnih izbora za Istru. IDS je najjači politički zaštitnik interesa građana Istre i kao snažna regionalna stranka čvrsta je garancija da se glas naše Istre uvažava u Saboru. Dosljednim zalaganjem naših zastupnika izborit ćemo se za projekte koji su važni za Istru. 

Na kraju, na sjednici Predsjedništva bilo je riječi i o predizbornoj kampanji IDS-a. Ona će se temeljiti na predstavljanju ključnih projekata za brži razvoj Istre i podizanje kvalitete života građana.

Tijekom predizborne kampanje, IDS će predstaviti konkretne mjere decentralizacije koje čine okosnicu IDS-ovog programa, a koje građanima jamče kvalitetnije usluge od javnog sektora, efikasnije rješavanje svakodnevnih problema i poslova, ali i otvaranje novih radnih mjesta.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa