Festival vjenčanja Tijara početkom ožujka u Poreču

0

Modna udruga Tijara 3. i 4. ožujka po drugi put organizira u Poreču festival vjenčanja pod nazivom „Tijara 2012“ i to u Grand hotel Palazzo****, luksuznom hotelu u staroj jezgri grada Poreča, inače generalnog pokrovitelja događaja. Zbog interesa izlagača Festival je proširen te će se osim u hotelu održavati i na prekrasnoj terasi hotela s pogledom na more, gdje će posjetitelje iznenaditi svadbeni šator od 150 m2, koji će biti postavljen u suradnji s Ghia staffom.

Stijenke šatora su prozirne te posjetitelji imaju pogled na more i Festivalski lounge bar. Naime, po izlazu iz šatora, s desne strane u nastavku terase, bit će Festivalski lounge, odnosno mjesto za odmaranje i uživanje. U nastavku terase grijani bazen s improviziranom svadbom na otvorenom u sklopu koje mladenci mogu napraviti vlastite fotografije od strane Matrix studija koji će mladencima koji se upišu na info punktu poslati fotografije na njihovu mail adresu.

Tijekom Festivala, za kojeg je ulaz slobodan, a koji će biti otvoren cijeli dan približit ćemo se mladencima i svima koji su direktno ili indirektno povezani s vjenčanjima. Svoje usluge ponudit će preko 50 izlagača.

Okosnica Festivala je velika modna revija u subotu 3. Ožujka, u 19.30  sati, koja počinje performanceom na terasi hotela, foto sessionom mladenki u vjenčanicama Salona vjenčanica Biba, koji će se dogoditi u bazenu (vodeni photoshooting u prilogu) i nastavlja se na modnoj pisti unutar hotela na reviji vjenčanica, donjeg rublja, muških odijela, haljina za kume i gošće na vjenčanjima.

Osim glazbenih blokova, plesne modne revije studija Il movimento i Vjenčanica Neva te brojnih drugih iznenađenja valja naglasiti i nagradnu igru „Na sedmom nebu“- Osvoji vjenčanice iz snova  na kojoj mladenkama nudimo velike popuste na 6 vjenčanica. U nagradnoj igri sudjeluju: Salon vjenčanica Biba, Salon vjenčanica Neva, Salon vjenčanja Studio M, Salon vjenčanja Kimm, Vjenčanice Mariage, Vjenčanice Fleur de lys.

Modna udruga Tijara postoji od 2008. godine sa sjedištem u Puli. Prva je i jedina udruga koja uz klasičan tečaj manekenstva, organizaciju humanitarnih i ostalih projekata, ustupanje manekena, hostesa i fotomodela, u svoj rad uključuje i djecu s teškoćama u razvoju. To je projekt Modne udruge Tijara naziva Svi smo mi jednaki. Iza Tijare stoji Marijana Dabo, osoba koja se organizacijom modnih revija, izbora ljepote te raznih drugih događaja bavi već jedanaest godina.

PROGRAM FESTIVALA VJENČANJA TIJARA 2012

SUBOTA, 3. ožujka

12.00 sati
- otvaranje Festivala, predstavljanje izlagača i Festivalskog programa
- „Ja sam djeverušica“, revija dječjih haljina za vjenčanje

15.00 sati
- glazbeni blokovi bendova za vjenčanja: Sunčane naočale, Prijatelji

17.00 sati
- „Zaplešite s nama“, plesne poduke za mladence Plesnog studija „Il movimento“, plesni instruktori
- plesna modna revija Salona vjenčanica Neva

19.30 sati
- „Wedding fever“, velika modna revija svega potrebnog za vjenčanje, performance-vodeni foto shooting mladenki u bazenu. Saloni vjenčanica: Biba, Neva, Studio M, Kimm, Fleur de lys; butici: Modessa, Intima Perla, Alta moda; kreatori: Antonela Gregorović (Showroom Antonela), Anja Stehlik (Tsunami power suit); izrada nakita Peperoncina design, Dunja Mehmedović, Nataša Rotar, Helena Krpan, Diana Bernobić; cvjetni aranžmani: Florami studio, Ivana dekori.
- „Na sedmom nebu“, velika nagradna igra, osvoji 6 vjenčanica iz snova. Saloni vjenčanica: Biba, Neva, Studio M, Kimm, Fleur de lys, Mariage.

NEDJELJA, 4. ožujka

12.00 sati
- „Prom queen“, revija haljina za maturalne zabave, kume i gošće na vjenčanjima

15.00 sati
- „Djevojačka i momačka večer“, Vox show

16.00 sati
- „Radionica za mladence“
- predstavljanje torti za vjenčanja: Concettino, Reginex, Antica, La Riva
- foto i video performansi: Matrix studio, Blu Fx video produkcija, Photo Professional Color, Foto Kovačić

17.00 sati
- „Savršena mlada“, modna revija vjenčanica, radionica šminke i frizura

18.00 sati
- glazbeni blok bendova za vjenčanja
- proglašenje dobitnika nagradne igre „Na sedmom nebu“,

19.00 sati
- zatvaranje Festivala

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa