Drogirani Porečan vozio bez dozvole i prevrnuo se na Ipsilonu

0

Na Istarskom ipsilonu se 20. veljače oko 15,40 sati, na dionici Vodnjan - Kanfanar dogodila prometna nesreća u kojoj srećom nije bilo ozlijeđenih osoba, ali je nastala materijalna šteta. Nesreća se dogodila kada je 38-godišnjak iz Poreča, upravljajući teretnim automobilom marke Renault Kangoo, krapinskih tablica, dijelom autoceste iz smjera Vodnjana prema Kanfanaru dolaskom u dugi zavoj se nije vozilom kretao sredinom obilježene prometne trake uslijed čega je izgubio nadzor nad automobilom, prešao na suprotnu traku nakon čega je u zanošenju sletio na zemljanu površinu i prednjim dijelom udario u smjerokazni stupić nakon čega se  prevrnuo na krov.

Dolaskom policije utvrđeno je da je Porečan automobilom upravljao iako mu je oduzeta vozačka dozvola. te da je upravljao pod utjecajem droga.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv  38-godišnjaka slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja nadležnom prekršajnom sudu i kaznene prijave zbog kaznenog djela izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa