Kajfež: Pokazuju se rezultati intolerantnosti Kukuriku koalicije na istarsku malvaziju

0
Zrinko Kajfež
Zrinko Kajfež

Zrinko Kjafež, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Pula, reagirao je 5. srpnja na zadnji istup SDP-ovog saborskog zastupnika Peđe Grbina u kojemu on, među ostalim, tvrdi da „HDZ nastavlja lažima maltretirati građane“.

„Nama  je zaista jako drago da je  Kukuriku koalicija napokon počela prezentirati svoj rad, jer iza te prezentacije kao  rezultat, suma sumarum, doći će se do zaključka  kako smo korak  iza Grčke, a nakon sljedeće  četri godine ovakvim smjerom biti ćemo korak iza Gane, Zimbavea ili neke egzotične Afričke zemlje.  Problem nastaje ukoliko prezentaciju odrađuje Milanovićev „mali od kužine“  gospodin Grbin. Tada nitko nije siguran da li ono što govori  dok je pijan misli dok je trijezan, a da li dok je trijezan govori ono što mu Milanović naredi da misli“, kaže Kajfež.

U jednako ogorčenom tonu Kajfež zaključuje da je država u svakom slučaju u četri godine kukuriku vladavine „u(ne)ređena“ u svim segmentima i porama života te da je priča o uređenosti države možda neka fikcija iz maliganske  faze Milanovića i njegovih najbližih.

„Vjerojatno se i prije četri godine u Kastvu, u Hotelu Kukuriku, pila istarska malvazija, a rezultati intolerancije Kukuriku ekipe  na istarsku malvaziju vidljivi su tek sada nakon četri godine. Kako je temeljito kukuriku koalicija u(ne)redila državu vidljivo je i razvidno iz činjenica: radnicima bez plaće osiguratli su minimalne plaće  samo par mjeseci prije  izbora, umirovljenicima s mizernim mirovinama osigurali su  pučku kuhinju, a studentima bez posla osigurali su radne vize za Novi Zeland“, veli Kajfež.

Na kraju je ukazao i na to da je decentralizacija iz Plana 21 izigrana, a država je dodatno centralizirana da su investicije kao ipsilon i paški most ismijane su i zaleđene, pa se onda vladajuća koalicija posula pepelom te da njezina vlada zadužila su se više nego sve hrvatske vlade do sada.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa