Udala se Vanja Rupena

0
Vanja Rupena (Foto: Jutarnji list)
Vanja Rupena (Foto: Jutarnji list)

„Na najboljem sam putu da se udam“, šalila se Vanja Rupena u Pakoštanima prije četiri godine snimajući reklamu. Lani je govorila da si želi dijete i obitelj, a prošlog je petka svom dečku Raffaelu Franciosu doista izrekla ono ''da''. Nakon pet godina veze vjenčali su se u Bariju, Raffaeleovu rodnom gradu. Brak je skopljen u općini, a od gradonačelnika Michela Emiliana dobili su pergament kao znak gostoprimstva grada Barija i prekrasnu knjigu s ilustracijama grada. Svečena večera na koju su mladenci pozvali  90-ak ljudi bila je u hotelu Villa Romanazzi, piše Večernji list.

„Sigurno naša naljepša i nezaboravna večer. Pozvali smo obitelj i bliske prijatelje, a u travnju nas čeka još jedna velika fešta. Ovoga puta za moje u Umagu, ali bez obreda“,  kaže Vanja. Sa svježom i prirodnom šminkom, blistala je u jednostavnoj i sofisticiranoj haljini Max Mare. Mekana i svilena, boja jasmina od chiffona, oko koje je  ogrnula krznenu jaknicu. Glavu je ukrasila tijarom iz 1930-ih godina. Raffaele je pak nosio odijelo Giorgia Armanija a košulju i prsluk Toma Forda. Kad su oboje izgovorili bračne zavjete, Raffaelovi roditelji Bianca i Giovanni Francioso, kao i Vanjini Dragica i Ivan Rupena jedva su skrivali emocije.

„U općini je doista bilo vrlo dirljivo, obje su obitelji, kao i mladenci, bili pod snažnim emocijama“, govori  Vanja.  Djevojačko će prezime, otkriva, zadržati,  jer je to običaj u Italiji, pa se Vanja i dalje potpisuje kao Vanja Rupena. Konfete za vjenčanje mladenci su naručili od UNIECEF- a, koje su se nakon obreda pretvarale u cjepiva i kojima spašavaju živote milijunima djece.

„Obje želimo promjeniti sudbinu djece kojima je potrebna pomoć i ovo je najmanje što možemo učiniti“,  govori Vanja. Osim što već pet dana uživa u braku, Vanja se silno raduje svakom pomaku svoje prve bebe, koja na svijet stiže na ljeto. Njezin trudnički trbušić već se nazire. Zbog svoje će obitelji, govori, godinu dana ostaviti sve poslove i uživati u onim naljepšima: Bit će ''samo'' majka i supruga.

Zaljubljeni će par i dalje živjeti u zajedničkom stanu u Milanu, gdje je Vanja tijekom šest godina boravka izgradila modnu, ali i TV karijeru. Kao manekenka nosila je prestižne revije za Roberta Cavalija, Valentina, Lauru Biagiotti, Exte, Cha... i bila zaštitno lice magazina kao što su Vogue, Elle, Marie Claire, Herper's Bazaar, Cosmopolitan, piše Večernji list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa