Poslovne žene u posjeti umaškoj tvrtki Dermoestetik

0
Predstavnice HGK-Županijske komore Pula i Udruge poslovnih žena Krug, tvrtku Dermoestetik posjetile su 10. lipnja
Predstavnice HGK-Županijske komore Pula i Udruge poslovnih žena Krug, tvrtku Dermoestetik posjetile su 10. lipnja

Predstavnice HGK-Županijske komore Pula i Udruge poslovnih žena Krug, posjetile su 10. lipnja u Umagu tvrtku Dermoestetik d.o.o., gdje su se sastale s direktoricom tvrtke i vlasnicom 50% vlasničkog udjela Ivanom Legović s ciljem poslovnog umrežavanja i upoznavanja aktivnosti tvrtke.

Na sastanku su sudjelovale predsjednica HGK-ŽK Pula Jasna Jaklin Majetić, predsjednica Ogranka Kruga za Istarsku županiju i predsjednica HUP-a Gordana Deranja te zamjenica predsjednice Kruga na nacionalnoj razini Zrinka Bokulić.

Direktorica Legović, od samog početka rada u zemlji i inozemstvu, kao voditelj edukacija wellness stručnjaka zalaže se za podizanje osnovnih vještina i znanja i uvođenja viših standarda rada i protokola, a posljednjih dvanaest godina piše kolumne u stručnim časopisima. Dobitnica je mnogih nagrada, među kojima nagrade koju dodjeljuje organizacija WIPO iz Geneve (World Intellectual Property Organization) za ženu inovatoricu 2012. te nagrade INOVA na salonu inovacija u Zagrebu za rad na polju kozmetologije.

Tvrtka Dermoestetik d.o.o. osnovana je 1998. godine te kontinuirano ulaže u edukacije, znanje i inovacije. Tvrtka je kao prva u svijetu, inovirala sinergijsku akciju fitoarome i thallasso terapije u intenzivnim tretmanima i wellness ritualima. Za postignute rezultate nagrađeni su mnogim nagradama na sajmovima inovacija u Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji, Rusiji, Maleziji, Švicarskoj i drugim zemljama. Tvrtka je sudjelovala i na Inovacijskim misijama koje HGK organizira u sklopu nastupa na međunarodnim sajmovima inovacija.

Trenutačno se metoda koju su razvili u tvrtki Dermoestetik - Esense Mediterane predaje i prakticira u prestižnim akademijama Pacal u Italiji, hrvatskim srednjim školama i wellness akademijama.

Tvrtka trenutno gradi novi pogon u Novigradu i radi na otvaranju vlastite akademije u suradnji sa farmaceutsko-kozmetolškim fakultetom iz Ferrare gdje se testiraju njihovi proizvodi. Vizija je tvrtke stvoriti još uspješniju izvoznu tvrtku s većim istraživačkim laboratorijem koji bi uz širenje znanja, poticao i inoviranje. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa