Buić: Organizatori skupa građana u Medulinu obmanjuju javnost

0
Goran Buić, načelnik Općine Medulin
Goran Buić, načelnik Općine Medulin

Goran Buić, načelnik Općine Medulin, oglasio se u svezi najavljenog skupa građana na temu izgradnje kanalizacije u Medulinu. Buić obavještava javnost, posebno mještane naselja Medulin, da najavljeni skup nije u organizaciji Općine Medulin, mjesnih odbora Medulina i komunalnog poduzeća Albanež, iako se tako navodi u obavijesti o skupu. „To je puka obmana javnosti kojom se nažalost narušava ugled i legitimitet navedenih tijela i tvrtki s podruĉja Općine“, rekao je Buić.

Načelnik Buić podsjeća da je Općina Medulin u suradnji s mjesnim odborima, do sada organizirala nekoliko službenih javnih skupova građana i sastanaka sa mještanima, od kojih je zadnji bio 31. siječnja 2012. u Medulinu na temu Jadranskog projekta Hrvatskih voda i izgradnje kanalizacije, a na kojem su bili svi relevantni predstavnici: načelnik Goran Buić, predstavnici mjesnih odbora, direktor Albaneža i njihovi stručni suradnici.

„Namjera je nastaviti sa takvom praksom, kako bi direktna komunikacija s mještanima pospješila rad izvršne vlasti. Budući skupovi i prezentacije projekata Općine Medulin bit će pravovremeno objavljeni putem medija javnog informiranja, službenih stranica Općine Medulin i na predviđenim oglasnim površinama“, poručio je medulinski načelnik Goran Buić. (N.Č.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa